Toegangscontrole - Security Systems Moonen

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Toegangscontrole

Producten

VINGERPRINTSCANNER


 
 

CODEKLAVIER MET PROXILEZER

 
 
 
 
 

Toegangscontrole
Bij toegangscontrole stelt
SECURITY SYSTEMS MOONEN drie korte vragen:
Wie mag naar binnen ?     Waar mag die naar binnen ?      Wanneer mag die daar naar binnen ?
Een toegangscontrolesysteem zal aan de hand van een geldig toegangsbewijs  de persoon herkennen, gaat vervolgens na of deze persoon geautoriseerd is om via die betreffende toegang én op dat tijdstip het gebouw te betreden en zal tenslotte al dan niet toegang verlenen.
Dat toegangsbewijs  kan een sleutel zijn, een sleutelhanger (tag),  een magneetkaart, een proximitykaart,  een  polsbandje  of gewoon een vingerafdruk !
Toegangscontrole zorgt voor  continue beveiliging en vormt daarom een belangrijk onderdeel in een veiligheidsplan.  De risico’s die een onderneming loopt tijdens de openingsuren worden heel vaak onderschat. Doordat personen zowel bij het binnenkomen als het buitengaan geregistreerd kunnen worden, kan op een scherm snel afgelezen worden wie aanwezig is. Ook bezoekers kunnen geregistreerd worden en worden dus zichtbaar op het scherm !
Toegangscontrole kan toegepast worden op alle  in- en uitgangen, maar het is ook mogelijk om de toegang tot bepaalde ruimtes in het gebouw te controleren.  
Een groot voordeel van de diverse systemen is de mogelijkheid om de bevoegdheden van alle personen die in het systeem zitten, snel aan te passen.  Denk maar aan het kwijtspelen van sleutels. Of aan mensen die promotie maken en dus meer bevoegdheden krijgen, of aan het tegenovergestelde:  mensen die de zaak verlaten.
Al die wijzigingen kunnen  via een simpele verbinding met het internet in het systeem ingevoerd worden, waar u dat wenst, wanneer u dat wenst !
SECURITY SYSTEMS MOONEN heeft een compleet gamma aan toegangscontrolesystemen, van het meest eenvoudige sleutelcontact tot de meest gesofistikeerde vingerafdrukscanner . Biometrische identificatiesystemen zijn de laatste jaren enorm betrouwbaar geworden.
Om het gebruiksgemak en de vele toepassingen te leren kennen, komt u best naar onze toonzaal. Een systeem in werking zien, ”er mee kunnen spelen”, zegt veel meer dan de enkele foto’s op onze website.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu