Camerabewaking - Security Systems Moonen

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Camerabewaking

Producten

Camerabewaking

Om uzelf te beschermen tegen agressie, inbraak, diefstal en vandalisme, kan u kiezen voor camerabewaking. Het schrikt misdadigers af en het is de enige manier om te weten te komen wat er al dan niet gebeurd is tijdens uw afwezigheid. Met een goede bewakingscamera en een juist uitgekozen positie wordt het mogelijk om na te gaan wie de dader is of wat er exact gebeurd is. De beeldkwaliteit is zeer hoog, de opnames zijn in kleur en je hebt vaak de mogelijkheid om de beelden te vergroten, zodat alles nog duidelijker wordt weergegeven. De beelden kunnen bewaard worden op een digitale recorder, een server of een computer.
Bij de camera’s wordt nog steeds onderscheid gemaakt tussen analoog en digitaal. Deze laatste soort is door de vooruitgang in de digitale technologie een bijzonder interessant product geworden, ook op financieel vlak.
De voornaamste voordelen van digitale camerabewaking :
• Een hoge beeldkwaliteit
• Uitgebreide zoekmogelijkheden
• Beelden overal te bekijken via het internet
• Beelden vrij instelbaar per seconde
• Opgenomen beelden zijn inzoombaar
• Geen aparte apparatuur nodig voor bewegingsdetectie
• Lage installatiekost, zeker niet duurder dan een analoog systeem
• Lage onderhoudskosten
• Perfect integreerbaar met bestaande systemen
Al deze voordelen betekenen echter niet dat er voor analoge camerabewaking geen plaats meer is.
Maak in de showroom van
SECURITY SYSTEMS MOONEN kennis met beide systemen !
Analoog of digitaal, een camerabewakingssysteem geeft een absoluut veilig gevoel in uw privéwoning, uw winkel of uw bedrijf !
Alvorens u zichzelf een camerabewakingssysteem aanschaft, is het raadzaam om u te informeren over de wetgeving en de verplichte aangifte bij de commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.
Door de wet van 21 maart 2007 tot regeling van de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera's, ook wel camerawet genoemd, worden een aantal regels opgelegd aan diegenen die gebruik maken van camera’s .
Zo is er de verplichting een pictogram te plaatsen bij de toegang tot een plaats die bewaakt wordt door camera’s. Heimelijk gebruik van camera’s is streng verboden. Het pictogram moet aan een aantal voorwaarden voldoen.
Camera’s moeten ook aangegeven worden bij de commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Onze systemen die we verdelen:

 

IP-CAMERA'S

 

IP-CAMERA'S


 

ANALOGE CAMERA'S

 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu